Skrevet av Liv Judit @ 22.03.2015. 4 kommentarer

Heisan alle sammen! Håper dere har en strålende søndag!

Her i huset startet vi dagen med amerikanske pannekaker, fantastisk herlig.

Men dette innlegget skulle handle om en av mine faste søndagsrutiner, nemlig hjemmespa. Søndagen er den dagen hvor en ofte har litt ekstra tid og hva er vel ikke da bedre enn å bruke den på seg selv en gang i blant. Jeg elsker å ta meg en god dusj med en kroppsskrubb før jeg tar fatt på å fjerne uønsket hårvekst.

 

Så jeg tenkte jeg rett og slett skulle bruke et av dagens innlegg på å vise mine rutiner på badet denne søndagen:

Du finner kroppsskrubben HER

Jeg begynner med å ta en rask skyll i dusjen før jeg skrur av vannet og smører kroppen inn med en herlig skrubbekrem, akkurat nå bruker jeg denne med knuste marulanøtter og marulaolje som renser og gir huden fuktighet. Denne skrubbekremen eksfolierer huden skånsomt og gir fuktighet til huden. Denne skrubbekremen kan brukes både i ansiktet og på resten av kroppen.

Du finner fuktmasken HER

Når jeg er ferdig i dusjen er det på tide med litt hudpleie, så jeg tar meg tid til en ansiktsmaske, jeg er veldig glad i produktene til Beautè Pacifique noe jeg vet mange er, deriblant Linni Meister faktisk. Jeg bruker fuktmasken til Beautè Pacifique denne gir en trett og fuktfattig hud nytt liv. Denne gjenoppbygger hudens fuktdepoter veldig raskt. Jeg var før plaget med en gusten hud men med denne fuktmasken får jeg rett og slett babyhud i ansiktet. Den må bare anbefales.

Du finner leppeskrubben HER

Jeg må peele leppene en gang i blant da jeg er plaget med at dem blir raskt tørre og gammelhud. Jeg elsker Sara Happ sin skrubb, denne eksfolierer leppene forsiktig og gjør leppene myke og skinnende. Jeg bruker den med grapefrukt som gir leppene en naturlig glans og fuktighet.

Så er det på tide å fjerne litt uønsket hudvekst, du vet armhuler, legger osv. Gjerne også en oppfriskning på brynene


Du finner vokskitet HER og pinsetten HER

Jeg er en stor fan av voksing, går fort og holder hårene borte lengre. Men med voks kan det ofte bli litt søl og gris men med et voksapparat slepper en dette. Jeg bruker et sett som heter Perfect wax kit by Victoria som jeg fikk til jul. I dette vokskittet er det alt en trenger til å utføre en profesjonell voksbehandling hjemme. Men dette settet får du silkemyke og hårfrie legger, armhuler osv. uten noe søl.

Når det kommer til øyenbrynene vokser jeg dem i salong og holder dem vedlike hjemme ved å nappe dem, er en flink og napper når en ser at noen hår har vokst opp er det lett å holde dem fine.

 

Jeg begynner faktisk å gå tom for noen av disse produktene så da blir det søndagsshopping på makestyle ikveld på meg, som dere sikkert har forstått er det en av nettbutikkene jeg handler hos og anbefaler!

 

  Pleier du å ha hjemmespa? Hvordan gjør du det?

 

#skjønnhet #rutiner #hudpleie #sminke #hverdag #hjemmespa #mammablogg #mamma

 

(Visited 28 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)