Skrevet av Liv Judit @ 30.03.2015. 1 kommentar

Heisan og hopsan flotte lesere! Har dere hatt en flott mandag så langt? Her har vi brukt formiddagen til å pakke ned forsmå babyklær og funnet frem dem som er i rett størrelse nå og da kom jeg på at jeg ikke har vist dere den nyeste pakken vi fikk i posten som nemlig inneholdt babyklær, Jonas sin garderobe fornyes jo ganske ofte da han vokser hele tiden. Så her ser dere noe av det nyeste i garderobe skapet. Dette er fra Tinysizes.com

 

Kan kjøpes HER

Kan kjøpes HER

Kan kjøpes HER

 

Herlige plagg , ikke sant? Jeg er selv opptatt av at klærne til Jonas skal være myke og behagelige å ha på. Disse hadde alt jeg så etter i babyklær. Mykt og herlig tøy som passer til en aktiv liten prins. Jeg skal dele bilder med dere senere hvor Jonas bruker noen av klærne så ser dere hvor fine dem er på!

 

Hvilke planer har du for dagen?

Ha en strålende mandag videre!

 

#tinysizes #mandag #babyutstyr #babyklær #mammablogg #mamma #baby #hverdag

(Visited 29 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)