Skrevet av Liv Judit @ 31.03.2015. 10 kommentarer

God ettermiddag til dere alle sammen! Jeg må bare tipse dere om en fantastisk oppdagelse jeg har gjort. Jeg som sliter med tørre lepper og som alltid har gjort det har funnet et lite vidunder. Nemlig Lypsyl Active rescue, denne inneholder ingredienser som mentol og peppermynteolje er med på å bidra til en umiddelbar avkjølende effekt på såre og sprukne lepper


bildet er lånt fra Lypsyl sin facebook side HER

Jeg fikk muligheten til å prøve denne gjennom Like`n Share og har nå også kjøpt to ekstra. Bare for å alltid ha en tilgjengelig. Så jeg har en i Jakka, en i stelleveska og en på soverommet. Alltid beredt!

 

Jeg gir denne lypsylen terningkast 6. Ny favoritt her i huset og knuser alle andre!

Har du prøvd denne?

 

#lypsyl #likenshare #activerescue #skjønnhet #annonse #leppeprodukt #mamma #mammablogg #mammahverdag

(Visited 29 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)