Skrevet av Liv Judit @ 12.04.2015. 2 kommentarer

Det er søndag, en dag for familie kos og avslapning. Jeg og Jonas er hjemme hos foreldrene mine mens vi venter på at kjæresten min kommer hjem fra Østlandet med ny bil.  

Dagen i dag skal brukes til planlegging av neste uke, jeg er helt avhengig av å skrive opp hva jeg skal hverdag slik at jeg husker på alt fra kontroller på helsestasjon til tannlege, fra blogginnlegg som skal på bloggen denne uken og hvilke sponsorer som skal kontaktes.  Jeg synes også det er greit å ha en ide over noen av blogginnleggene som skal ut i løpet av uken slik at jeg alltid har et eller to innlegg til å publiseres om noe jeg har glemt skulle dukke opp.

Men først av alt skal middagsplanen skrives, så den kommer på bloggen i kveld eller i morgen.

 

Er det noe spesielt du liker å lese på bloggen? Hva gjør at du tar turen innom igjen?

 

Ha en strålende søndag!

 

#hverdag #søndag #planlegging #personligalmanakk #blogg #mamma #mammablogg

(Visited 15 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)