Skrevet av Liv Judit @ 13.04.2015. 3 kommentarer

 

Så var jeg klar for en ny runde med 100 dagersprosjektet, jeg fullførte jo nettopp en så begynner jeg rett på an igjen. Denne gang er faktisk et av måla mine å være flinkere å oppdatere dere hvordan det går å ikke minst pushe meg selv litt mer. Det jeg skal er jo å være i fysisk aktivitet minst 30min hverdag. Dette burde jo i grunn alle få til men det er fort glemt mellom alt en skal gjøre i løpet av en dag så dermed hiver jeg meg på en ny runde med prosjektet. Her ser dere noen bilder fra sist runde:

 Siden jeg har fullført en runde har jeg handlet meg litt treningstøy på nelly.com for litt motivasjon og litt som ?premie? til meg selv. Her ser dere noe av det jeg har kjøpt meg:

Tights, Zip Big Logo Tights, MXDC Sport - NELLY.COMSingleter, Open Back Top, NLY SPORT - NELLY.COM

Har du prøvd deg på hundredagersprosjektet eller vil du bli med?

Husk å følg meg på @livjudit89 for enda flere oppdateringer


#mammablogg #trening #2015 #nyttår #hundredagersprosjekt #komiform #svangerskap #fødsel #morogbarntrening #bliny #gåturer #treningmedbaby #livjuditbloggno

(Visited 24 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)