Skrevet av Liv Judit @ 21.04.2015. 3 kommentarer

Jeg må bare tipse dere om et tilbud jeg kom over, dere vet jo at jeg har en forkjærlighet til TheBalm sine produkter og jeg så nettopp at hos nettbutikken iglow.no får du fra-20%-50% avslag på en rekke TheBalm produkter så her kan en gjøre flere gode kupp. Jeg har plukket ut mine favoritter her som dere ser:

 

Selv har jeg lagt meg en ønskeliste så får vi se hva som blir bestilt før jeg kryper til køys i kveld og hva som får vente til neste gang.

 
Blush, leppestift, farget dagkrem, øyenskygge og brynfarge, face palette, lipgloss

 

Du finner alt fra TheBalm HER hos iglow.no

 

Hvilket produkt fra TheBalm ønsker du deg?

 

#thebalm #salg #rabatt #skjønnhet #makeup #hverdag #iglow #mammablogg #mamma

(Visited 15 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)