Skrevet av Liv Judit @ 26.04.2015. 8 kommentarer

Her på Vestlandet har våren kommet for fult og det er sol og skyfri himmel både titt og ofte så her er det blitt nødvendig med solbriller på trilleturene våre. Selv om jeg tripper avgårde med enkle pilot solbriller fra H&M skulle jeg gjerne ha en av disse godbitene heller på nesen.


Du finner dem HER og HER

Jeg la min elsk på Michael sine produkter når dem begynte å komme til Norge men disse lekre solbrillene har jeg ikke fått øye på før nå. Jeg elsker det klassiske designet i Michael Kors sine eksklusive solbriller uten at dem er alt for dyre.

 

Om du er interessert finner du disse to og flere hos Blivakker.no og husk at hos blivakker.no er det rask levering og gratis frakt!

 

HVA SYNES DU OM SOLBRILLENE? NOE DU KUNNE TENKE DEG?

 

#michaelkors #solbriller #blivakker #skjønnhet #mote #sommer #mamma #mammaliv #mammablogg #hverdag #tips

(Visited 15 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)