Skrevet av Liv Judit @ 12.05.2015. 5 kommentarer

Heisan! Tenkte det var på tide med en produktomtale igjen og denne gang av en blush, eller rettere sagt en marmoret blush. Jeg snakker selvsagt om Max Factors creme puff blush.

Denne blushen er første blushen jeg har falt for og Creme Puff blush er jo nydelig. Jeg er jo veldig glad i å prøve ut produkter men har jo alltid noen favoritter og når det kommer til blush har jeg en som jeg vet alltid funker fra The Balm men nå ble første plassen ganske delt etter å ha testet disse fra  Max Factor.  Max Factor Creme Puff Blush er ganske enkelt – nydelig!Creme Puff Blush er en såkalt baked blush, de er ekstremt fløyelsaktig å ta på og smelter fint inn i huden. De er også lett bygge opp så mye eller lite farge en selv ønsker med disse. Det er 6 nyanser totalt i serien og jeg har prøvd ut 3av dem, nemlig lovely pink, nude mauve og seductive pink.

 Lovely Pink som er den lyseste skyggen og perfekt for bare et hint av farge på lys hud.Nude Mauve, Seductive Pink er nok best egnet mot lys medium hudtoner.

Dette er vakre lyse nyanser for å legge til en pop av farge til kinnene sammen De gir en aldri så liten glans, som bare ser vakkert og veldig naturlig på huden.

Disse er oppimot den perfekte blush i mine øyne, dem gir kinnene flotte roser og gir ansiktet et friskt preg. Blushene er vel pigmenterte og holder godt på fargen gjennom dagen. Gir et naturlig og fresht resultat som en raskt kan forsterke om en ønsker det med å kun tilføre litt mer farger.


Slik bruker jeg den:

Smil til deg selv i speilet, og finn midten av eplekinnet. Dra kosten oppover fra kinnet og mot tinningen i myke bevegelser.

 

Et lite tips til slutt: Ønsker du deg en slik får du dem på VITA til 109kr denne uken!

 

Har du prøvd Max Factors Creme Puff Blush? I så fall hva er din mening?

 

#skjønnhet #produktomtale #blush #sminke #mammaliv #mammablogg #mamma #hverdag #sminke #maxfactor #cremepuffblush

(Visited 34 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)