Skrevet av Liv Judit @ 01.06.2015. 5 kommentarer

Som jeg fortalte dere tidligere var vi jo på tur i går med søndagsskolen da det var sommeravslutning. Da ble sekken pakt med godsaker til store og små. Vi koste oss oppe i skogen med lunsj og annet godt som vi hadde pakket med oss.


Jeg hadde laget fruktspyd som var litt av en slager, jeg trudde dette var noe det fleste kjente til etter hvert. Det er jo tross alt bare frukt og bær som er tredd nedpå et grillspyd. Jeg brukte litt marshmellow i tillegg for kosens skyld.


Uten om det hadde jeg med gele i appelsin (oppskrift finner du HER) og oppskåren vannmelon det er jo så utrolig godt.

Jeg har fått helt dilla på sodastream sin pink grapefruit smak denne er utrolig god smaker så frisk og godt så denne var selvsagt med i sekken. Jeg må bare nevne at Sodastream flaskene er blitt ganske så lekre ikke sant?

Kos var det er det ingen tvil om og nydelig vær fikk vi også som selvsagt er en stor pluss på slike dager.

Hva pleier du å pakke i sekken når du skal ut på tur?

 

#piknik #sodastreamnorge #sunnebobler #fruktspyd #hjemmelaget #mammablogg #hverdag #søndag

(Visited 28 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)