Skrevet av Liv Judit @ 31.05.2015. 3 kommentarer

God søndag vakre lesere! Håper dere alle har hatt en strålende helg! Selv starter jeg denne herlige søndagen med å gi dere et nytt trendalarm tips. Flere kjendiser har brukt dette over lengre tid og jeg må nok innrømme at jeg selv har et par av disse. Jeg snakker selvfølgelig om hårsmykker. Vi har jo sitt at Kim Kardashian har brukt dette ved flere anledninger og det er ikke tvil om at dette er skikkelig stilig. Bare se her:

 

Som sagt synes jeg dette er skikkelig stilig og dette er jo supert nå som festival sesongen er her og en kanskje vil piffe opp frisyren med noe annet enn blomster så fikser jo disse hårsmykkene hårfrisyren på 1-2-3.

 

 

Selv har jeg lagt min elsk på disse to hårsmykkene fra glitter:

Liker at dem er enkle men allikevel gjør seg til et enkelt antrekk, se disse for deg til en enkel grå maxikjole, dongerijakke og beach hair det er jo den ultimate festival looken ikke sant?

 

Hva synes du om hårsmykker?

 

 

 

#hår #trendalarm #skjønnhet #trender #hårprodukter #glitter #festival #festivallokken #mammablogg #gravidblogg #hårsmykke #gravid #livjuditblogg #hårtrender

(Visited 69 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)