Skrevet av Liv Judit @ 08.06.2015. 4 kommentarer

God morgen og god mandag til dere alle sammen! Nå håper jeg dere alle er positivt innstilt på denne herlige mandagen at denne dagen og uka skal bli den beste så langt i år. For om en starter dagen og uka med noe positivt må det jo bli positivt!

Det er mandag og på tide å planlegge uka om du ikke fikk gjort det i går. Jeg og Jonas brukte morgentimene til dette. Så her skrev vi opp to do lister, middagsmeny og handleliste og Jonas han paste på at mammen hadde orden i sakene sine.

Som dere ser har vi vært produktive det første morgentimene i dag, jonas er blit så flink og leker med lekene sine mens mammaen kan planlegge og så kommer han bort og tar en liten titt som dere ser.

 

Nå satser jeg på at jeg i løpet av dagen skal få krysse av alt på min to do liste og jeg er jo faktisk godt i gang så dette trur jeg skal gå fint.

 

Men først av alt er det på tide med ukens herlige inspirasjons collage:Hvilke planer har du for dagen i dag?

Ha en strålende mandag og en flott uke alle sammen!

 

#inspirasjon #mandag #familie #mamma #mammablogg #mammaliv #planlegge #hverdag #middagsmeny #baby

(Visited 13 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)