Skrevet av Liv Judit @ 09.06.2015. 4 kommentarer

Festival sesongen starter nå og det er uten tvil mange å velge mellom så her er det nok noe for enhver smak. Så her tenkte jeg at jeg skulle komme med mine beste tips til hvordan en kan føle seg fresh på festival uten alt en vanligvis har tilgjengelig som bad og dusj.


Lipsmart, Solkrem, body bronser, mascara, tinted day cream travalo, deodorant, tørrshampo

 

  1. En god solkrem er alltid viktig å ha med seg i bagasjen, en vil jo ikke bli solbrent når en er ute og skal kose seg, og med denne oljefrie solkremen gir bredspektret beskyttelse solens skadelige stråler mens nærende hydrators og antioksidanter fester seg på huden.
  2. En deodorant er også blant det viktigste en å pakke med seg, en er avhengig av en god deodorant når en ikke har dusj tilgjengelig for en hver tid, det fleste av oss trives jo ikke med å lukte.
  3. Tørrshampoo er den tredje tingen på min lise og som er like selvsagt som tannbørste og solkrem egentlig, muligheten til å jukse seg til rent hår er fantastisk og disse fra batist lukter da også herlig godt.
  4. En farget dagkrem gir huden et løft uten at den ser over sminket ut, denne tinted day cream fra Nilens jord gir ansiktet litt glød samtid som den inneholder pleiende E-vitaminer som gjør huden silkemyk.
  5. En vannfast maskara som gir vippene volum og lengde er jo et must, mange føler seg jo naken uten litt farge på vippene og da er det supert med en som holder hele dagen uansett vær og vind.
  6. Lipsmart er et supert produkt som er som et kinderegg med alle godene som følger med, i denne lille tuben har du nemlig et produkt som gir deg fyldigere lepper, fukt. Med denne i veska får du alt du trenger for nydelige kysseklare lepper.
  7. Solkysset sommerhud er uten tvil utrolig lekkert, og med litt hjelp fra denne body bronseren skinner du litt ekstra der du måtte trenge det til spesielle anledninger eller kvelder.
  8. Helt til slutt er en liten genial dings som egentlig alle jenter og gutter burde hatt. Nemlig en Travalo som er en liten parfymeflakong som lar deg pumpe opp 5ml av din favoritt parfyme og som du kan dra med deg overalt.

 

#festival #sommer #skjønnhetsprodukter #sminke #beauty #bloggno #skjønnhet #produkter #produktomtale #makestyle #livjuditblogg #hverdag #sommer #tips #mammablogg #gravidblogg #skjønnhetsblogg

(Visited 26 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)