Skrevet av Liv Judit @ 16.06.2015. 3 kommentarer

 

God tirsdags morgen til dere alle sammen.

Tenkte jeg skulle vise dere noen enkle collager jeg laget i går kveld etter å ha lest Side2 sin artikkel om at espadrilles er hot i motebildet i år også. Espadrilles er enkle tøysko som har vært i motebildet i flere år og vil nok ikke forsvinne fra motebildet i sommerne fremover. Om du vil kan du lese Side2 sin artikkel her.

 

Selv ble jeg inspirert av artikkelen til å sette sammen enkle antrekk som passer til disse herlige tøyskoene, så tenkte jeg kunne dele dem med dere for å dele litt inspirasjon.

 

Summer-festival-espadrilles

 

maxiskirt-espadrilles

 

white festive espadrilles

Har du kjøpt deg espadrillos til sommeren? Likte du noen av antrekkene jeg hadde satt sammen?

 

 

#fashion #mote #polyvore #espadrilles #sko #skjønnhet #trender #livjuditblogg #maxiskjørt #dongrishorts #shoes #festival #festivalmote

(Visited 8 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)