Skrevet av Liv Judit @ 10.06.2015. 1 kommentar

God Onsdag alle sammen!

Tenkte jeg skulle starte onsdagen med et lite tips til dere alle sammen. Nå som sommeren er her er vi ofte flinke til å smøre kroppen inn med solkrem og gjerne aftersun på kvelden men er vi flinke nok til å passe på håret i sommersolen?

Selv har jeg ikke vært flink nok og sist jeg var hos frisøren ble jeg anbefalt å teste ut KMS California Color Vitality Shine & Shield som er en lett spray som tilfører håret glans samtidig som den beskytterfargen.Produktet inneholder UV-beskyttelse samt er varmebeskyttende inntil 230grader. Så her får en faktisk både styling og pleie i et produkt. Selv må jeg bare si at jeg digger slike ?kinderegg? produkter.


 

Min frisør anbefalte å vaske håret som vanlig for så å fordele Color vitality & Shine i et håndkletørt hår og la det være i. Så skulle jeg bare style håret som vanlig. Da ville produktet også fungere som en solbeskyttelse for hårfargen. 

Produktet kan kjøpes i frisørsalonger som fører KMS sine produkter


Er du flink til å beskytte håret i sommersolen?

 

 

#frisør #kms #colorvitality&shine #solbeskyttelse #skjønnhet #hårprodukter #livjuditblogg #tips #hverdag #sommer #mammablogg #skjønnhetstips #hårpleie #hårstyling #kmscalifonia

(Visited 29 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)