Skrevet av Liv Judit @ 19.06.2015. 2 kommentarer

For en stund siden fikk Jonas seg en ny leke, da fra Plan toys. PlanToys sine produkter er av 100% tre og alle farger er vannbaserte. I tillegg fokuserer dem i PlanToys på økologiske og bærekraftige produkter som er fri for kjemikalier. Deres produksjon kontrolleres helt fra behandlingen av skogsproduksjon, planting av ny skog/Co2 produksjon og resirkulerbar emballasje. Fantastisk ikke sant, dem produserer leker til våre små samt det er med på å passe på jorden som våre små håpefulle en dag skal overta.

Jonas fikk seg en Fugle rangle. Denne søte fugle-ranglen er stimulerende for babyens utvikling. Den oppmuntrer babyen til å undersøke lyder og utvikler finmotorikken og hånd-øye koordineringen, når den lille griper fatt i rangle.

Plan Toys har så mye herlige leker til våre små og disse er i så god kvalitet at dem kan gå i arv i årrekke om en tar vare på dem. Jeg ønsker meg selvsagt flere ting til Jonas som blant annet denne gåvognen som inneholder byggeklosser i tillegg til selve vogna.

Jeg synes det er så mye kjekkere å kjøpe leker som jeg vet vil vare, som vi kan finne frem ved en senere anledning når Jonas får søsken og kanskje til og med spare til vi en dag er så heldige å få barnebarn.

Har dine barn noe fra Plan toys? Hva synes du om lekene?

 

#plantoys #mookie #plantoysnorge #gåvogn #babyleker #babyutstyr #babyrangle #mammablogg#mammaliv #mamma #hverdag #tips

(Visited 25 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)