Skrevet av Liv Judit @ 26.06.2015. 2 kommentarer

For en stund siden dukket det opp et nytt og spennende produktmerke, nemlig NAOBAY og produktet jeg har testet en stund nå er da en skrubb eller rettere sakt er det en ansikts melk med naturlig skrubb partikler fra Acai palmetre. Denne ansiktet skrubben eksfolierer forsiktig huden, fjerner hudceller og urenheter. Den bidrar til å redusere synligheten av fine linjer ved å kombinere olivenolje, Shea smør og mandelolje med Gotu Kola ekstrakt som lindrer huden etter peeling.

SLIK Bruker du den

Påfør rikelig på et fuktig ansikt og masser så forsiktig i sirkler på ansiktet i ca. 1 min. Vask så av med varmt vann og klapp ansiktet tørt. De anbefaler også å bruke fuktighetskrem etter dette trinnet.

Jeg vil gi dette produktet en stor tommelen opp og 8/10. Det hjalp veldig på min hud som har vært gjennom enorme mengder hormoner i svangerskap og så pga av fødsel og amming. Huden føles babymyk etter du har brukt den og du får en liten følelse av å ha vært på salong å stelt huden.

eneste minuset med denne er at den er litt flytende og flasken den kommer i gjør at det gjerne kan bli litt søl og svinn av den grunn. Men selve produktet er absolutt å anbefale på det sterkeste!

Produktet vet jeg du får kjøpt i Saape butikkene, sjekk ut facebook siden deres HER!

Har du prøvd Naobay produkter? Hva synes du?

 

#naobay #produktomtale #skjønnhet #saape #mamma #mammablogg #mammaliv #ansiktsskrubb #hverdag #peeling

(Visited 28 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)