Skrevet av Liv Judit @ 30.06.2015. 1 kommentar

I går viste jeg dere den ene pakken jeg har hatt på vent her i hus og i dag kommer en ny unboxing video til dere. Denne gang om noe til oss voksne. Nemlig en HAPPY box. En happybox er en overraskelsespakke som inneholder skjønnhets og velvære produkter. Her ser du hva jeg fikk denne gang:

 

Altså innehold denne månedens HAPPYbox dette:

Eyepatch: Eyepatch fra SkinTecnologies er et hydrogel flak som reduserer mørke ringer og poser under øynene. Hydrogel-lappen inneholder aktiv kollagen som forbedrer hudens fasthet, og lakris som reduserer tegn på tretthet. Hydrogel i kombinasjon med varme fra kroppen får de aktive ingrediensene til å trenge inn i de dype hudlagene.

Crystal ? Crystal fra SkinTecnologies er en neglefil laget av glass for skånsomhet for neglene dine. Kan file i alle retninger for å forsegle og unngå flisede negletupper.

Sunz Spraytan – Sunz Spraytan fra SkinTechnologies. Få en brunfarge som ser nydelig og naturlig ut på 1-2-3 med spraytan produktet som har tatt Norge med storm! Inneholder ikke parabener. Produktet har blitt testet av en rekke kjente bloggere og fått svært gode anmeldelser.

Lash Serum – Lash Serum fra SkinTechnologies er en sikker og god måte å få lengre og fyldigere øyevipper på. Lash Serum stimulerer naturlig vekst av øyevippene. Inneholder ikke prostaglandiner – men de aktive næringstoffene kreatin, l-arginin (en aminosyre) og provitamin b5

Nose Strips – Nose Strips fra SkinTechnologies er et dyptrensende plaster utviklet for å fjerne hudormer og åpne porene på nesen. Plasteret inneholder witch hazel, et antiokidant som motvirker acne. Plasteret er enkelt å bruke, også på plasser det er vanskelig å komme til. Når plasteret er fjernet vil du kjenne bedringer i huden din. Gjevnlig bruk holder porene fri for urenheter og forhindrer at disse tetter seg.

A+E ? A+E fra skintechnologies er et serum som reparerer og styrker slitt hår og som inneholder de viktige vitaminene A og E.

Brush ? Brush er 100% biologisk nedbrytbar og er laget av bambus.

En HAPYbox koster ikke mer enn 498kr og du får da varer til en verdi over 1600kr. Dette er da produkter som er skjønnhet og velvære relatert. Og så må jeg bare nevne at her er alle produktene i full size så ingen varer prøver her altså! Absolut verdt å teste ut! Les mer om HAPPYbox HER

Har du testet ut HAPPYbox? Hva synes du?

 

#unboxing #happybox #skintechnologies #skjønnhet #velvære #mamma #mammablogg #mammaliv #småbarnsforeldre #hverdag

(Visited 36 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)