Skrevet av Liv Judit @ 10.07.2015. 2 kommentarer

Hei igjen alle sammen, tenkte det var på tide med en ny produktomtale her inne og hva er vel ikke bedre på en fredag enn en produktomtale på en fantastisk mascara. Nemlig DIOR Adict it-lash, og bare som det er nevnt får du akkurat nå -25% avslag på denne hos Adore.no

Dior Addict It-Lash har en fleksibel, gummibørste med tettpakkede bust som skiller og deler vippene for å få den helt utmerket definisjonen på hver vippe. Børsten har også en avrundet spiss, som er ment for de som er vanskelige områdene, som å nå indre hjørnet og de nedre vippene.
mascaraen er gir vippene en naturlig forlengelse og en liten vipp som lovet. I tillegg er denne lett å legge og en trenger ikke lag på lag for å få rålekre vipper som enn som oftest ønsker seg.

Dette er jo en mascara som lover intens volum og lenge og selv synes jeg denne innfrir sine løfter og litt til da jeg føler at mange mascaraer som lover dette klumper seg lett noe denne definitivt ikke gjorde.

Så ønsker du deg en mascara som gir dg rålekre og definerte vipper er dette mascaraen for deg! Så husk at du får –25% i avslag på denne om du handler den hos Adore.no


Har du prøvd Dior sine produkter? Hva synes du?

 

#produktomtale #dior #addictitlash #mascara #skjønnhet #sminke #adore #mammablogg #mamma

(Visited 9 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)