Skrevet av Liv Judit @ 16.07.2015. 6 kommentarer

Hei og god torsdag alle sammen! Husker dere jeg skrev et innlegg om hvor viktig det var å bruke solbriller på våre små for å beskytte dem mot solen. Vel Jonas har fått seg stilige solbriller fra merket SHADEZ og er rett og slett stilig når han cruiser i vogna eller leker litt på terrassen.

Om du ikke er enig med meg om hvor viktig det er med solbriller til det små også kan du se på punktene under, da er jeg sikker på at du endrer mening!

  • Sammenlignet med voksne øyne, har barnas øyne færre naturlige beskyttelse mot UV-stråling, noe som gjør dem mer sannsynlig å bli skadet.
  • Jo mer tid du bruker utendørs, jo mer utsatt er du for solskader. Vitenskapelig forskning konkluderer med at opptil 50% av den totale UV eksponering for et menneske skjer de første 18 leveår. Derfor er det viktig at vi beskytter våre barns øyne helt fra de er små.
  • Ifølge Dr. J. Keller Wortham, en lege med Optimal Wellness Family Medical Group i Los Angeles, kan overdreven eksponering for solen under daglige aktiviteter bidra til pterygium (vekst på øyets overflate), photokeratitis (snøblindhet), og hudkreft på øyelokkene. De er mange store ord, men bunnlinjen er dette: å beskytte barnas øyne er kritisk.
  • EPA anbefaler du bruke solbriller selv på dager med lav UV!

Du kan sjekke forhandlere av SHADEZ hos MOOKIE.no

Har du solbriller til dine barn?

 

#sommer #sol #solbriller #baby #babyutstyr #mamma #mammaliv #mammablogg #hverdag #babiators

(Visited 18 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)