Skrevet av Liv Judit @ 03.08.2015. 1 kommentar

Neida, eller joda. Uken jeg har små gruet meg til er kommet og permisjonen er over. Jonas skal være hos sin bestemor mens mammaen må tilbake på jobb. Litt små skummelt dette må jeg innrømme, er jo vandt til å ha med meg min lille prins over alt 24/7 også skal han plutselig være borte fra meg et par dager i uka mens jeg er på jobb. Uff og huff gruer meg ja, men satser på det går fint, heldigvis er det nok verst for mammaen og jeg er så takknemlig for at bestemoren til Jonas vil være dagmamma så vi slepper barnehage med en gang.

Så dagen i dag skal nytes litt ekstra med kos og klem på lille prinsen min før første arbeidsdag kommer i morgen, nå er det faktisk over et år siden sist jeg var på jobb så skal bli litt spennende komme i gang igjen også. Regner med det første ukene går til å selge skoleransler og skoleutstyr og litt ferielektyre inni mellom selvsagt.

Men først av alt skal jeg starte denne mandagen med å ønske dere en strålende uke og dele ukens inspirasjons collage med dere;

 

Ha en strålende mandag og en flott uke alle sammen!

 

#inspirasjon #mamma #mammablogg #hverdag #permisjon #baby #prins #mammalivet #arbeidsliv #skolestart

(Visited 33 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)