Skrevet av Liv Judit @ 19.08.2015. 2 kommentarer

Å leke med perler var noe jeg egentlig trodde hørte til barndommen, men det finnes jo så mye morsomt å gjøre med hamaperler. Og denne gang har jeg pyntet opp øreklokkene mine. En ting er at dem blir stiligere å se på og så krøller dem seg ikke så lett heller. Sjekk også ut dette stilige DIY tipset med HAMA perler

Finn frem det du trenger så begynner vi:

Del perlene på den ene langsiden så er det bare til å tre dem på øreklokke-ledningen. Jeg fant ut at om jeg delte alle først gikk det raskere enn om jeg delte en og en for så å tre dem på ledningen. 

Og voila slik ble mine seende ut, ikke tar det lang tid og det er veldig lett å få til.

 

Liker du slike DIY tips?

 

#diy #doityourself #gjørdetselv #hjemmelaget #øreklokker #hamaperler #hama #gds #livjuditblogg #iphone

(Visited 30 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)