Skrevet av Liv Judit @ 21.08.2015. 1 kommentar

Valg av foundation er ikke alltid like enkelt… Det er nemlig ikke bare å velge en farge som passer til din hudtone. Vi er alle forskjellige når det gjelder farger, men vi har også ulike hudtyper og hudtilstander og dermed ulike behov. Derfor er det viktig å velge en foundation som passer til DIN type hud!

Det er ingen regler for hva slags foundation man skal eller ikke skal bruke, men noen retningslinjer er det greit å forholde seg til, også med tanke på det resultatet man ønsker.
Tørr hud
Tørr hud kjennetegnes med at den har for lav talgproduksjon – det vil si; den produserer selv for lite olje. Derfor kan man med fordel anvende en rikere foundation med oljer for et optimalt resultat. Anvender man en for «tørr» foundation, med for lite nærende ingredienser, vil make-up’en holde seg dårligere og krakelere utover dagen. Har man nok rike ingredienser i foundationen vil make-up’en holde seg dagen lang uten at huden fremstår tørr

Glo minerals Liquid Found Satin Beige Light er en flytende og oljefri mineralfoundation med utmerket dekkevne som holder hele dagen. Finnes i mange farger, og passer stort sett for alle hudtyper.  Kan kjøpes HER

Fet og kombinert hud
Fet og kombinert hud har for høy talgproduksjon – det vil si; den produserer mer enn nok olje selv. Et kjennetegn ved fet og kombinert hud er at huden blir blank i løpet av dagen, nettopp fordi den produserer olje (talg). Ønsket resultat av de med disse hudtypene er en matt hudoverflate. Styr derfor unna foundationer med olje da huden har nok i seg selv. En fet og kombinert hud kjennetegnes også ved at den har forstørrede porer, derfor vil man gjerne ha en foundation som fyller ut og dekker over disse.

Glo minerals Liquid Foundation Matte Golden er en flytende, oljefri og matt mineralfoundation med meget bra dekkevne. Liquid Foundation er tilpasset en fet hudtype. Denne finner du HER.

Sensitiv hud
En sensitiv hudtilstand kan forekomme i alle hudtyper. Sensitiv hud kan også gå hånd i hånd med allergisk hud, da begge deler fremstår med reaksjoner i huden som rødhet, svie og kløe. Derfor er det viktig å anvende produkter som ikke er for aktive, altså produkter som ikke går inn i huden med høyeffektive og aktive ingredienser. Noen kan også være allergiske og reagere på både parfymer, konserveringsmidler og parabener.

Eco Minerals Mineral Foundation er en 100% naturlig mineralfoundation laget av rene mineraler. Produktene inneholder ingen fyllstoffer og er helt fri for talk, bismuth, nanopartikler og skjulte giftstoffer. De består kun av rene 100% naturlige mineraler fra moder jord til deg! Denne foundation passer for alle men kanskje spesielt for deg som har sensitiv hud. Kan kjøpes HER

Voksen hud
Når er man egentlig voksen? Som nevnt tidligere så er vi alle forskjellige og type aldringstegn og når de fremtrer kan variere veldig fra person til person. Men vi kan i hvert fall si fra ca 35 år og oppover, uten at det er en fastsatt regel og aldersgrense.

Glo minerals Luxe Liquid Foundation Almond er formulert med lysspredende diamantpulver, bredspektret UV-beskyttelse og spesialiserte, fuktighetsgivende ingredienser for å gi en feilfri og ungdommelig hud. Diamantpulveret gir en effekt som minner om «vintage Hollywood»: den duse og nydelige huden vi alle begjærer. Luxe LIquid Foundation revitaliserer huden umiddelbart etter påføring og gir lett til middels dekning. Passer for tørr, livløs og ujevn hud. Luxe Liquid Foundation finnes i åtte aldersbekjempende nyanser; Rosette, Porcelain, Naturelle, Tahini, Almond, Brulee , Truffle og Café. Kan kjøpes HER

Hvilken Foundation bruker du? Hvilken hudtype har du?

 *FØLG MEG GJERNE PÅ FACEBOOK FOR FLERE GODE TIPS HER

#sminkeskole #foundation #rett #tips #skjønnhet #sminke #makeup #makestyle #mammablogg #mamma #hverdag

(Visited 26 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)