Skrevet av Liv Judit @ 01.09.2015. 8 kommentarer

I dag er årets første offisielle høstdag her og selv om vi akkurat har funnet frem det litt tykkere klær er jeg sikker på at jeg ikke er alene om å forberede meg på dagene som blir enda kaldere og det små trenger litt ekstra varmeisolering. Og som kjent er jo ull gull når det kommer til varmeisolering. Men hva gjør en når ull ikke lenger er gull. Min lille prins er plaget med atopisk eksem som sikkert så mange andre også er men jeg er helt grønn på hva jeg da bør kjøpte inn av varme plagg. Det blir jo da ikke Janus, Hust&clare eller lillelam på oss uansett hvor fint og søtt det er. For Jonas klør og får utslett bare mammaen kikker litt for lenge på dem. Men hva velger en?

Det finnes jo klær av Bambus:

Bambus vokser meget fort og trenger ingen sprøytemidler eller gjødsling. Klær laget av bambus puster bedre enn bomull. Bambus suger også fuktighet fire ganger bedre enn bomull.


Bukse, kosedress, body, hjelmlue og bukse

Jeg har selvsagt vært på nett og søkt rundt på bambustøy og inne hos bamboline fant jeg mye flott til både prinser og prinsesser. Men jeg er jo en guttemamma så jeg valgte turkis/blått og grått til collagen min.

Men nå setter jeg min lit på at noen av mine fantastiske blogglesere kan hjelpe meg med et godt svar? Hva bør en velge av varme klær til våre små som er plaget av eksem?

Har du peiling? Noen gode råd?

 

#eksembarn #vintergarderobe #høstgarderobe #bambustøy #mammalivet #mammahverdag #mamma #mammablogg #atopiskeksem

(Visited 22 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)