Skrevet av Liv Judit @ 17.09.2015. 1 kommentar

Velkommen, velkommen, til denne byen, velkommen, velkommen til vennebyen.

Her er alle sammen venner, selv de du ikke kjenner.. og slik gikk dagene.

 

År Jonas var syk ble det litt Tvtitting og da er favorittene fra vennebyen gode og ha. Vi snakker selvsagt om Apa, Ted og Elfi som jobber som politi, ambulansesjåfør eller brannmann. Vi følger dem på ulike poppdrag og utrykninger med koselige sanger og fengende handlinger. Action og læring er jo helt supert. Og selv om jeg tror Jonas nok er for liten til å forstå så mye av nettopp det, er det jo viktig å få inn med teskje og at det da er lagt en slik koselig serie av det synes jeg er helt supert. Og vi jubler litt ekstra for at det er 100% Norsk, det er alltid gøy.

At netflix ble brukt når Jonas var syk er ikke til å legge skjul på, når han bare ville sitte på fanget eller bli bært var det godt å kunne sette seg ned å se på litt barnetv og da er det jo helt genialt at en gang på gang kan finne frem favoritten på tv/ipad/pc om klokken er 04.00 eller 14.30. Netflix stiller alltid opp.

Våre favoritter er som nevnt vennebyen men også miska og masha er gøy altså (selv om pappa`en her i huset begynner å gå lei).

Vi har også nettopp funnet ut at Albert Åberg har dukket opp i netflixverden og jeg har et lite håp om at Jonas skal like dette for det er jo så koselig. Barnetv fra min barndom rett og slett.

 

Ser dine barn på barnetv? Hva er favoritten?

 

#barnetv #netflix #netflixstreamteam #vennebyen #miskaogmasha #albertåberg #mammablogg #mammahverdag #syk #baby #syktbarn #mamma #mammalivet

(Visited 110 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)