Skrevet av Liv Judit @ 20.09.2015. 1 kommentar

Ja da var vi komt til dette punktet at kredittkortene reklamerer på app`er som er for småbarn. Rett og slett app`er som passer til så små barn som vi har. Vi kom nemlig over en app når vi kjørte hjem fra Seljord sist helg for å gjøre det litt mer spennende å kjøre bil for mini her i hus. En spennende og kjekk app var det uten tvil med masse barnesanger. Men med en reklame som ikke passet inn selv om det er en gratis app.


(screenshot fra appen, kredittkort reklame øverst)

Jeg forstår jo at gratis app`er blir betalte via reklamelenker men å reklamere for kredittkort på app`er som er lagt fra småbarn passer seg ikke.


(kredittkortreklamen som dukker opp midt i spillet for mini)

Nå har jeg ikke sjekket ut om det er enkelt å bestille et kredittkort via denne lenken da vi trykker oss ut av den med en gang om vi er uheldig å kommer borti den lenken over spillet men jeg mener det burde da være noe som passet seg bedre å reklamere om enn kredittkort til småbarn.

Det finnes helt sikkert småbarnsforeldre som har knapp økonomi nå som det går mot jul som kunne trenge et kredittkort men jeg mener dette ikke er måten å reklamere for dem. Nå i høst har jeg fått flere titallsmailer om jeg vil ha lån, kredittkort eller lignende og dette må jo virke fristende på noen å få penger slik helt enkelt. Men det er ikke enkelt og helt sikkert ikke så lurt om en ikke er forsiktig og har kontroll på bruken av kredittkortet da det skal betales tilbake og det med renter.

 

Bare en liten utblåsning fra meg på en søndag. Vi gjør det enkelt sletter App`en og spiller noen andre som ikke er fullt opp med reklame om kredittkort og lån uten sikkerhet

 

#kredittkort #lånutensikkerhet #mobilspilltilbarn #app #appfortoddlers #småbarn #småbarnsforeldre #mamma #mammablogg #mammalivet #hverdag #utblåsning

(Visited 7 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)