Skrevet av Liv Judit @ 24.09.2015. 3 kommentarer

Min lille prins er ikke så liten lenger, i dag er det nemlig 11måneder siden du kom til verden. Å mamma blir bare mer og mer stolt over deg for hver dag som fyker avgårde. Nå kryper du overalt og løfter deg opp og klatrer så du når frem til det meste med dine små fingre. Du snakker mer og mer både med ord alle forstår og med ord som bare mamma forstår.

Tiden går så ufattelig fort og om en måned er det på tide med bursdagsfest for en liten sjarmør. Ønskelista er langt fra ferdig og jeg har lyst til å lage allslags til denne bursdagen, kanskje jeg må ta den enda litt lengre enn med dåpen. Det er jo så gøy å lage i stand og pynte opp og dekorere. Hmm, må litt i tenke boksen men i mens kan jo dere kose dere med litt inspirasjon:

 

#mammablogg #baby #1årsdag #babygutt #11måneder #hverdag #mammahverdag #mammalivet #hverdagsliv

(Visited 8 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)