Skrevet av Liv Judit @ 06.10.2015. 3 kommentarer

Jeg elsker høsten, denne tiden på året er min favoritt det er sikkert å vist. Jeg elsker innekos med stearinlys og kakao og nå er den tiden her for fult. Både i går og i dag har solen tittet innom og det å våkne til det flotte været er helt fantastisk og bare bygger opp min glede for at høsten er her.

Jeg fikk ikke tittet innom her i går, Jonas fikk en ny tann og da var ikke humøret helt på topp logisk nok. Så da ble det trilleturer og tur på biblioteket i stede. Høstferien har jo slått til for fult her på Karmøy så da blir det mye tante kos på Jonas som skal være hos bestemor og tante mens mammaen er på jobb.

Siden jeg ikke fikk ta turen innom dere i går kommer ukens inspirasjon i dag i stede, den er som dere sikkert ser preget av tiden vi er i.

Ønsker dere alle en strålende tirsdag så skrives vi litt senere!

 

#høst #innekos #tenner #baby #babygutt #hverdag #mammalivet #mammahverdag #mammablogg #mamma

(Visited 13 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)