Skrevet av Liv Judit @ 15.10.2015. 2 kommentarer

Du kjenner den følelsen når vannet er alt for varmt og grøten du blander sammen ikke er klar så raskt som du hadde tenkt for en må vente til den er i rette temperatur for å ikke brenne det små gommene. Mini er trassig og lei av å vente på kveldsen og har ikke tenkt å vente lenger.

Da er det genialt å ha noen isbiter med fruktmos eller blåbærmos klar i fryseren, for da blir grøten temperert på 1-2-3 og mini får kveldsmat med favoritt smaken nemlig fullkorn med blåbær og eplemos.


Til dere med små må jeg bare hive inn et lite tips om denne nyheten til Semper, nemlig blåbær og eple, vi kom over den på bunnpris og den smaker skikkelig godt. Vi bruker denne til så mye. Som for eksempel pålegg på skiva, i grøten eller rett og slett som syltetøy på grøtlapper! Denne må dere bare teste ut!
 

Flere som kjenner til den? At det tar en evighet å få grøten temperert til en liten trøtt og sulten mini?

 

#semper #semperbarnemat #fullkornsgrøt #blåbærogeplemos #babymat #barnemat #kveldsmat #mammablogg #hverdagslivet #hverdagsglimt #mamma #mammahverdag #mammalivet #sempergrøt #blåbærogeple

(Visited 29 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)