Skrevet av Liv Judit @ 19.10.2015. 2 kommentarer

Vi lever i en hverdag hvor vi blir påvirket på alle tenkelige måter via sosiale medier. Kanskje du ikke tenker over det selv men jeg er sikker på at i en eller annen sammenheng er du blitt påvirket av noe gjennom et sosialt media.

 

Om bare noen dager er jeg mamma til en 1åring og mini sin første fødselsdag skal feires og det er ikke tvil om at vi blir påvirket av hvordan dette burde gjøres. Vi leter jo ofte etter inspirasjon og googler etter bilder og lignende og da får en ofte litt inntrykk av at her må en lage til fest med alle vi kjenner, bestille inn etasje kaker, cupcakes og klovner for å være en god mor. En kan merke et vist press når en ser disse store fancy kakene, hjem som en ikea katalog, den perfekte krona til 1 års dagen, store flotte selskaper. En blir påvirket om en vil eller ikke. Men er det noe vits, er det nødvendig å lage fest, leige lokale og bestille store kaker til en 1prsdag. Selvsagt er det en stor dag og en milepæl i livet både for mini og for foreldre men en kan da feire uten alt dette. Altså misforstå meg rett det er ikke noe galt i å lage en fest uansett omfavn for våre små men det er faktisk mer normalt å ha en rolig sammenkomst med det nærmeste og en enkel langpannekake. Og jeg er faktisk sikker på at mini blir like fornøyd uansett.

 

Her skal vi feire til helgen og jeg har alt laget bursdagskronen og kakene er planlagt men alt kan vi lage selv og det trenger ikke koste så mye det viktigste med dagen er å kose oss med vår flotte 1åring og la han få nyte dagen sammen med dem som elsker han.

 

For vet du at du er en FANTASTISK mamma om du har tid til å være til stede, leke, holde,smile,trøste og ELSKE.

Det er så viktig å være tilstede og ta seg tid til det små og nyte tiden, tiden hvor dem forventer mer og ønsker mer når det kommer til bursdager kommer og da er vi der og hjelper og rettleier dem til å få en fantastisk da også!

Flere som til tider merker presset fra sosiale medier?

 

#mammablogg #mamma #sosialemedier #1årsdag #påvirket #selskap #mammalivet #familie #hverdag

(Visited 33 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)