Skrevet av Liv Judit @ 06.11.2015. 1 kommentar

I går fikk Jonas vaksine i begge lårene noe som logisk nok ikke var så populært men heldigvis går det fort over og ubehaget er glemt etter litt kos og trøst. Etter vi var på helsestasjonen var vi innom posten der vi hentet en ny spennende pakke til Jonas.

Jonas har nemlig fått seg en LionWalker fra Fisherprice så nå kan han spankulere avgårde uten mammaen støtte hele tiden.

Denne gåvognen i form av en løve er perfekt for å støtte barnets første skritt og utforsking av verden! Gåvognen fra Fisher Price har to forskjellige lekemoduser: Sitt og lek samt stå og gå.

Sitt og lek-modusen har en rekke forskjellige aktiviteter som barnet kan ha det gøy med, blant annet en nese som lyser opp når barnet trykker på den, piano med lyd og musikk, speil med tittei-lokk, 2 ører med rullekuler, fargerikt snurrehjul samt 3 rasleringer. I stå og gå-modus oppmuntres barnet til å gå med hjelp av morsomme sanger og melodier som spilles av under spaserturen.

 

Jeg legger ved et lite videoklipp så kan dere se litt hvordan den virker:

 

 

Se så fornøy han er, koser seg med sin lille løve. Og her i hus blir alt som lager lyd tatt godt imot for det er jo ekstra gøy med lyd samt mammaen er sikker på at det gir økt stimuli.

Har deres små prøvd noen av lekene til Fisherprice? Hva er favoritten for øyeblikket?

#alionwalk #fisherprice #barneleker #babyleker #gåvogn #lærågå #mammablogg #mammalivet #mamma #hverdag #familielivet #familie

(Visited 47 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)