Skrevet av Liv Judit @ 24.11.2015. 1 kommentar

Sier du at jeg gjør noe jeg ikke har lov til? Nå forstår jeg ingenting jeg bare trykker litt og sender en mail til nissen. Jepp jeg er sikker på at det er det Jonas prøver å fortelle meg når jeg sier nei, nei til han når han stiller seg på tå og trykker på pappaen sin datamaskin.

For å trykke på knapper er jo så utrolig spennende, om det er knapper på en telefon, datamaskin eller fjernkontroll har ingen betydning så lenge det kommer lyd eller lys. Jonas har i grunn hat en dille på disse tingene fra han var ganske så liten men det er jo i grunn ikke så rart da disse tingene dessverre opptar mye av vår tid som både små og store.

Her i huset prøver vi å kun sitte på mobilene og datamaskiner minimalt når Jonas er våken og dermed blir det en del å gjøre den timen han sover på dag eller etter leggetid. Men vi får igjen mye mer tid til kos og lek og selv om vi har en glipp her og der har det liten betydning vil jeg tro når vi som oftest legger dem bort.

Her i huset har vi funnet ut at det funker best for oss, men vi er jo alle ulike. Jeg selv har lyst til å sjekke telefonen hver gang den lager et pip men har blitt flinkere til å overse det med tiden.

 

Er du flink til å legge mobil og datamaskin bort når mini er våken?

 

 

#sosialemedier #mobil #pc #småbarn #småbarnsforeldre #mamma #mammalivet #mammahverdag #familie #familielivet #hverdag #mamablogg #sosial #enhverdagutenmobil

(Visited 40 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)