Skrevet av Liv Judit @ 18.01.2016. 1 kommentar

Våre små håpe fylle får mange leker i løpet av en oppvekst og selv om vi prøver å ikke overøse dem med alt for mye. Har vi en overflod av leker. Vi pakker bort i lekekasser og gjemmer bort babyleker men fremdeles er det nok å ta av. Jonas fikk jo mye nytt både til bursdag og til Jul og det er løye å se at en liten kar på 1år har sine favoritter. Så om mamma`en har ryddet og feil leker ligger fremme er han raskt oppi lekekassen for å finne favoritten.

Nemlig denne, en lastebil med henger. Hengeren har tre rom med hver sin liten bil inni. Og du vil ikke tro hvor kjekk denne er.

Her kan vi nemlig åpne og lukke igjen luker, ta inn og ut biler. Lastebilen kjører av seg selv. Og det tre små har en trekk-opp på hjulene som gjør at dem og kan suse avgårde på egen hånd.

Denne fikk vi til jul og har siden vart favoritten her i hus. Bilene sier brummm, brumm om dere ikke viste det og fløyta er skikkelig høy til tider. Jonas er uten tvil i en herlig alder nå og leker og koser seg både på egenhånd og med andre. Herlig rett og slett.

Som dere ser på bildene har mini her i hus lagt sin elsk på denne. Og igrunn synes mamma`en at det er helt greit, den lager lyd og blinker med lysene men ikke så mye bare akkurat nok til at mini synes den er ekstra stilig og kan holde på med den i en liten evighet mens mammaen tar oppvasken eller slapper av med en kopp te.

Jeg elsker tiden vi er inni nå, herlig og kalt ute og godt og varmt inne med fyr i ovnen leker på gulvet og te i koppen. En av det beste tidene i året.

Ha en fortsatt flott mandag alle sammen!

 

#barn #leker #abc #simotoys #lastebil #lekersomlagerlyd #toddlertoys #mammablogg #hverdag #mamma #familie #hverdagsliv #januar #vinter #mandag

 

(Visited 25 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)