Skrevet av Liv Judit @ 03.02.2016. 1 kommentar

Hei og hopp og god onsdag alle sammen! Jeg tittet innom bloggeren Marthe Borge i går og ble inspirert av et innlegg hun hadde skrevet, nemlig 12 ting jeg vil gjøre i februar. Jeg ble faktisk så inspirert at jeg vil selv skrive et lignende innlegg.

 

Så i februar skal jeg:

♥ Spise mye vitaminer ? nå skal immunforsvaret mitt opp og blomstre. Nå er jeg lei av sykdom og herk så nå setter vi alle kluter til for å få et sterkt immunforsvar.

♥ utforske mer på kjøkkenbenken, både når det kommer til bakst og til matlaging. Sist måned prøvde vi oss på fylte paprika men så stoppet det liksom opp så nå er det på tide å komme i gang igjen. Mulig vi må begynne med oppskrift onsdag her inne også?

♥ Lese ferdig de 3 bøkene jeg har begynt på, Føkk lykke skal leses ferdig først. Jeg elsker jo Marthe, dama bak bloggen Casa Kaos så denne skal leses og nytes.

♥ ut å gå og trille. Frisk luft har vi alle godt av det samme gjelder det når det kommer til å bevege kroppen. Så nå skal fitbit`en lades og vogna pimpes. Ut på tur med reflekser og det hele.

♥ kose meg enda mer med Soda streamer`en min. Jeg elsker bobler så jeg må bare våge å utforske litt mer.

♥ leke masse med Jonas. Dette er min lykkepille i hverdagen. Å herlighet. Han lille krabaten her gjør så mye søtt, merkelig, koselig, nysselig i løpet av en dag at jeg vil bare kose og klemme han hele dagen.

♥ selvpleie ? før jul var jeg så flink å holdt av en kveld i uka hvor jeg hadde megtid, hvor jeg stengte meg inne på badet og fjernet hår, la ansiktsmaske, koste meg med bobler i glasset og ikke minst koblet av, bare for en liten stund. Denne skal jeg tilbake til i februar måned.

♥ La kreativiteten blomstre ? jeg elsker DIY prosjekter og da enkle prosjekter som voksne og barn kan gjøre sammen og jeg har en plan om å bombardere dere med slike fremover. Håper dere er forberedt?

♥ Bli flinkere til å fortelle jeg er glad i hvor glad jeg er i dem og vise dem at jeg setter pris på å ha dem i mitt liv.

♥ Nyte livet, slappe av og kjenne pusten senke seg litt oftere enn den har gjort i det siste.

 

Hvilke ting SKAL du gjøre i februar?

 

#mammablogg #mamma #februar #inspirasjon #bucketlist #sodastream #bobler #sunnebobler #fitbit #utpåtur #trilletur #hverdag #lykkepill #diy #kreativ #hverdag #megtid #selvpleie #mammalivet #onsdag #lillelørdag #inspirert #hverdagsliv #skjønnhet #familie #småbarnsforeldre

(Visited 34 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)