Skrevet av Liv Judit @ 11.02.2016. 1 kommentar

En ny sofa! For øyeblikket står dette høyt oppe på mi ønskeliste. En sofa som er god å sitte i. Med plass til å lese bok i et hjørne, pakke seg inn i teppe og drømme seg bort en liten stund. Eller en sofa med plass til venner på brettspill kveld. Eller kanskje en sofa som vi som familie kan sitte sammen i å kose oss med en film på tv. Eller kanskje en Sofa hvor vi kan ha en kjæreste date med netflix? Mulighetene er mange men jeg vil ha en sofa som innfrir alle disse ønskene. Og helst må den være grå!

Kanskje ikke det letteste ønske, eller er det det? Jeg trur i hvert fall at jeg har klart å funne min drømme sofa, nemlig denne fra A-mobler.no

 
Denne er jo lekker ikke sant, og jeg trur nok den vil innfri alle mine drømmer om den perfekte sofa! Se for dere denne med sauseskinn på endene og masse puter oppi. Sant den hørtes fristende ut da?

Også disse lekre putene også da om jeg drømmer litt ekstra:

Du finner dem alle hos A-mobler.no og mye mer lekkert!

Hva drømmer du om akkurat nå? Hva står høyest på din ønskeliste?

 

#drømmer #møbler #ønskeliste #amobler amøbler #interior #interiør #mammablogg #mammalivet #hverdag #hverdagsliv #mammalivet #småbarnsforeldre #barnefamilie #mammahverdag #hverdagsliv #sofa #salong #stue

 

(Visited 17 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)