Skrevet av Liv Judit @ 22.02.2016. 2 kommentarer

Hei alle sammen, håper dere alle sammen har det strålende. Jeg har abonnert på GlossyBox siden de startet opp i Norge. Og som dere sikkert vet er boksene alt for fine  til å kaste så jeg har samlet på dem og fundert på hva dem kan brukes til og jeg har nå funnet en løsning. En mini kommode til å ha makeup eller lignende i.

Det du trenger er:

Begynn med å separere esker og lokk:

Begynn med det som skal bli sidene i kommoden nemlig to lokk som du kutter ut den ene delen av langsiden for å kunne åpne og lukke skuffene:

Så er det på tide og lage bunnen i kommoden som du trenger et lokk til, begynn med å kutte ned i hvert hjørne for så å brette ut hele lokket til en kvadrat:

For så å lime de utbrettende delene inn på selve lokket slik at vi får en passelig kvadrat som kan brukes som bunn.

Så begynner vi å bygge selve kommoden, du trenger nå det tre delene du har laget og setter den sammen slik bildet under viser:

Nå skal vi begynne å lage selve skuffene i kommoden, vi begynner med å lage «håndtakene» i silkebånd. Klipp ut tre like lange lengder med silkebånd

Så tar du ett og ett silkebånd og limer dem sammen slik at du får tre små løkkerSå tar du ett og ett silkebånd og limer dem sammen slik at du får tre små løkker

Så limer du en løkke på innsiden av den ene esken som skal bli skuff og lar den tørke:

Så bretter du løkken over kanten og limer den fast med en liten knapp på toppen og lar den tørke. Så gjør du det samme med de to siste lokkene. 

Så er det bare å putte skuffene inn i selve kommoden så du får den rette formen på den før du limer på det siste lokket på toppen slik at du får en topp på kommoden.

Så er det bare til å pynte den slik en vil med blomster, silkebånd, fargerike ark og lignende. Så kan du fylle den opp med dine favoritter innen makeup eller lignende.

Tada! Stilig ikke sant, dette kan alle få til med litt tålmodighet.

Liker du DIY innlegg som dette?

 

#diy #lagselv #gjenbruk #hjemmelaget #gjørdetselv #glossybox #makeup #skjønnhet 

(Visited 51 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)