Skrevet av Liv Judit @ 14.03.2016. 2 kommentarer

 

Heisan og hoppsaen! Det er mandag og ny uke! Start dagen med et smil og jeg er sikker på at alt vil se mye mer positivt ut enn om du starter med et nedover smil!

Dagen i dag skal her i hus brukes på åpen barnehage før vi skal på et arrangement på min tidligere barneskole.

Men før vi kommer skikkelig i gang tenkte jeg at jeg rett og slett skulle være tidlig ute med ukens inspirasjons innlegg så gjør deg klar til å bli inspirert!

Nå er Jonas sin sekk pakket med lunsj og drikkeflaske så nå er vi klare for å komme oss avgårde. Det er ikke tvil om at Jonas synes det er stas å være i den åpne barnehagen hvor han kan leke og utforske en ny plass med nye mennesker rundt seg.

Merker at han er blitt stor nå og  leker fint både alene men og sammen med andre barn. Så da er det ekstra gøy å være med og se på og ikke minst bli med i leken når han søker etter mammaen sin.

Men nå må vi komme oss avgårde så vi når å få med oss sangstunden.

Hvilke planer har du for dagen i dag?

Ha en super mandag!

#mars #vaksiner #semper #semperbarnemat #barnemusli #frokost #frokosttips #gjørdetselv #kreativ #kreativmedbarn #hobby #doityourself #aktivmedbarn #mammablogg #mamma #gøyvinterferie #mammalivet #småbarnsforeldre #familie #kreativfamilie #kreativ #familiekos #familielivet

(Visited 20 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)