Skrevet av Liv Judit @ 31.03.2016. 1 kommentar

Det er virkelig noe med bøker og kanskje spesielt med barnebøker. De har en dragning på meg slik at jeg bare må kjøpe dem. Jeg elsker jo bøker og heldigvis gjør Jonas og det. Vi har jo lest til han siden han var bitteliten prins og bokhylla med samling av bøker vokser stadig mer.

Så når bokhandelen har 50% avslag på barnebøker trenger en ikke spør meg to ganger så her fikk vi også ned oss litt nytt påfyll til bokhylla

Det er jo så kjekt med bøker og denne gang ble to klassikere også med hjem i posen nemlig lille larven aldri mett og gjett hvor glad jeg er i deg. Disse er jo rett og slett must have barnebøker i bokhylla i tillegg til klassiske pekebøker og slikt

Liker deres småtroll bøker?#mamma #mammablogg #mammalivet #hverdagslivet #småbarnsforeldre #påske #minikids #bloomingville #snedesign #krabbevader #kreativfamilie #kreativ

(Visited 69 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)