Skrevet av Liv Judit @ 23.04.2016. 4 kommentarer

Her på vestlandet blåser det stikker og stå og det er rett og slett høst. Ja om jeg skal være litt gretten trur jeg at jeg nesten vil våre å påstå at værgudene har hoppet over våren g sommeren her på vestlandet. Hehe neida, eller joda litt sutring over været er lov. Men når en begynner å bli værsjuk får en heller lage vår inne da.

Og det har jeg og Jonas gjort vi har nemlig laget våre helt egne løvetanner og malt en stilig vase.

Og for å gjøre dette trenger du:

  • En keramikk blomsterpotte (vase)
  • Maling
  • Isopor eller oasis bit
  • Gult og grønt garn
  • Grønne piperensere
  • Gaffel
  • Saks

Slik gjør du:

Jonas synes det er morsommere å male så han fikk dekorere det som skulle bli vår vase, han fikk litt maling og en svammalerkost og holdt på veldig lenge før han bestemte seg for at more is more.

Mammaen tok seg av å lage blomster men dette får også mindre barn til med litt hjelp fra en voksen.

Du begynner med å holde en piperenser helt inntil gaffelen, så surrer du gult garn rundt, jo mer gan jo tykkere blomst.

Når du er ferdig med å tvinne garn rundt gaffelen, bøyer du piperenseren som stikker opp ned til resten av piperenseren over det gule garnet og fester den.

Så klipper du opp garnet slik at du får en pompom av gult garn, gre litt gjennom og skjul den grønne piperenseren. Nå kan du også surre litt grønt garn neders på det gule for å lage en ende på løvetannenen din.

Så er det bare å sette oasisen i vasen og plasere løvetanene oppi og la dem skinne som små soler og gi oss et hint av vår mens vi venter.

Ha en fortsatt herlig lørdag!

#mamma #mammablogg #mammalivet #hverdagslivet #småbarnsforeldre #uteleker #salg #leker #kreativitet #diy #kreativtenking #frilek #aktivitet #kreativfamilie #kreativ

  

(Visited 53 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)