Skrevet av Liv Judit @ 28.04.2016. 1 kommentar

God morgen alle sammen! Noen dager kan til tider være tøffere enn andre. I natt har vi sove minimalt for en liten kar er plaget med eksemen for tiden så i natt var vi oppi klokken 2 og la oss ikke før i 5tiden. Men heldigvis er det ikke så ofte at disse periodene er her og det er bare for en dag og to vi er plaget med kløingen på natta.

Jeg trudde jo at Jonas da var trøtt på morgenen
og tenkte at vi fikk sove litt frem på. Men neida Jonas var oppe 07.30 og var klar for frokost og dagen. Så da var det bare å stå opp å finne litt frokost. Skyr son banan yoghurt er supert som tillegg til skiven til frokost.

Nå skal vi ble litt mer i inspirasjons bøkene mine for å finne nye DIY tips til dere, vi har alt noen på lager men trenger alltid nye.

Ønsker dere en flott torsdags morgen!

#mamma #mammablogg #mammalivet #hverdagslivet #småbarnsforeldre #uteleker #salg #leker #kreativitet #diy #kreativtenking #frilek #aktivitet #kreativfamilie #kreativ #aktiviteterforbarn #kreativmedbarna

(Visited 27 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)