Skrevet av Liv Judit @ 29.04.2016. 1 kommentar

Av og til er ingenting kjekt og de som er voksne i huset må finne på aktiviteter til det små. Hvor ofte hører vi ikke ?jeg kjeder meg? eller ?jeg har ingen ting å gjør på? selv om det bugner av leker og dingsebomser de kan leke med. Så av og til må vi engasjere dem og da er det jo kjekt å lage noe sammen som de ikke viste at dem kunne lage selv. Her i huset er det nok bare lillesøsteren min som må aktiviseres og da er det ekstra kjekt når vi kan gjøre noe sammen. Her om dagen laget vi noe så enkelt som sjonglerings baller som alle enkelt kan lage av ting de har hjemme på kjøkkenet.

Start med å finne frem det du trenger:

Slik gjør du:

Start med å klippe halsen av ballongen

Sett så en trakt inn i den ene ballongen og fyll på med 50g ukokt middagsris.

Lukk den så igjen ved å tre en ny ballong (med avklipt hals) over motsatt vei. For sikkerhetens skyld trer jeg en tredje ballong over og voila en sjongleringsball er ferdig. Slik gjør en til en får så mange sjongleringsballer en trenger eller vil ha

Og du vet vel at det hevdes at sjonglering kan være med på å trene konsentrasjonsevnen. Noe som kan være godt for både store og små i blant!

#diy #gjenbruk #hobby #diymedbarn #hobbybarn #hjemmelaget #lagdetselv #mammablogg #kreativhverdag #kreativfamilie #kreativ #livjuditblogg #diytips #sjonglering #ballong #gjørdetselv

(Visited 24 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)