And so it begins

Det aller fleste som har gått igjennom et svangerskap vet at håret blir tykkere. Minuset er jo at når barnet er født og en begynner å amme forsvinner dette og enda mer hår.

Når jeg fikk Jonas begynte jeg å miste mye hår nærmest med en gang, så jeg hadde et lite håp om at jeg slapp billigere unna denne gang siden det ikke hadde startet enda.

Det var helt til jeg tok meg en dusj i går kveld med både sjampo, hårkur og balsam. Sluken i dusjen var full av hår og hårkosten også. Så det startet denne gang også.

Dette håravfallet jeg snakker om skjer så og si alle som har gått igjennom et svangerskap og starter ca 3 mnd etter fødsel uavhenging om man ammer etter ikke. Hvor mye hår en mister varierer fra kvinne til kvinne, men årsaken til at man mister mer hår en periode etter fødsel er fordi hårsekkene tar en pause i syklusen sin slik at de dør og faller av. Under graviditeten minster man langt mindre hår enn normalt, når denne røytetiden da kommer mister man alle de hårene man skulle mistet igjennom graviditeten og de 100 hårstrående som vi normalt mister hver dag.

Og her i hus føles det utrolig mye ut, regner med at disse små søte babyhåret dukker snart opp rundt ansiktet og er uregjerlig.

Å jeg som trives så godt med et hår som var enkelt og ikke ble fett og urimelig glatt med engang men neida nå er det på an igjen.

Så har du noen magiske tips jeg må prøve ut tar jeg imot alle tips!

(Visited 51 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)