DIY – KUNSTVERK I REGNET

Dagen i dag har gått fra å være grå og sur til enda surere. Jada jeg snakker om regnet altså for vi er ikke sure vi. Eller kanskje litt da det ikke er så stas å være ute når alt et vått.

Idag har vi tatt kunstverkene våre ut i regnet for å se hva som skjer! Utrolig spennende å litt lærerikt også.

Vi startet inne med fargeblyanter og litt tykke ark og farget en tegning sammen

Når vi syntes den var fin og følte oss ferdige med fargeblyantene. Fant vi frem maling og vann samt et tykt ark for å male et kunstverk.

Og siden det da regner skikkelig her på Vestlandet i dag la vi kunstverkene våre på plastikkbrett og kler på oss regnklærne for å ta kunsten med oss ut.

Kunstverkene plasserer du enkelt på en flate hvor regnet treffer så er det bare å følge med å la regnet endre på kunsten vår.

Når du syns regnet har endret kunsten nok er det bare å ta den inn. Mini her syntes det var tøft å ta på de våte kunstverkene å hjalp regnet å blande sammen fargene.

Ta kunsten inn å la den tørke så har du kunstverk laget i regnet!

En annerledes måte å være kreativ med barna men utrolig spennende å se hvordan farger blader seg i sammen når regnet får dryppe og renne på arket!

Noe dere kunne prøvd dere på?

#hverdagslivet #diymedbarn #hobbybarn #hjemmelaget #lagdetselv #mammablogg #kreativhverdag #kreativfamilie #kreativ #livjuditblogg #diytips #august #familiekos #hverdag #mamma #mammablogg #livjuditbloggno

(Visited 34 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)