EN BOK Å FORELSKE SEG I

Jeg er sikker på at du kjenner til konseptet, du vet når en bok er så god at du ikke klarer å legge den i fra deg? Vi hadde et slikt øyeblikk med en barnebok i helga. Så siden fredag vet jeg neimen ikke hvor mange ganger vi har lest godnatt-historien fra Belle og Boo til Jonas.

Men jeg forstår han godt, boka er nydelig illustrert men herlige små og store tegninger og teksten er enkel og går på rim. En nydelig bak rett og slett. Og det er ikke tvil om at mini her i hus har lagt et liten elsk på nettopp denne boken.

Og som mamma må jeg nok si meg enig, det gjør meg ingenting å bla i denne boka, lese den koselige teksten og snakke om alt vi ser på bildene.

Vi har bare to ord å si om denne boka Koselig og Nydelig!

Og du, skal du kjøpe julegave til en liten prins eller prinsesse så vil vi anbefale dere denne boken!

 

#mamma #mammablogg #mammalivet #hverdagslivet #småbarnsforeldre #kreativitet #diy #kreativtenking #frilek #aktivitet #kreativfamilie #kreativ

(Visited 78 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)