En liten oppmuntring

Hei og god kveld alle sammen! Er det noen av mine lesere som ligger utslått av influensa? Føler alle har eller ligger med influensa symptomer for tiden og vi jobber i herdig for å holde oss friske.

Når en er syk, matt og slakk i kroppen er det godt med en oppmuntring og jeg tenkte jeg skulle dele et tips med dere. Vi er jo som dere vet glade i å dele ut gaver og nå nylig delte vi ut en god bedring boks til et vennepar som har fått alt av sykdommer som har vært nå i vinter.

I en god bedring boks kan en jo putte oppi hva en vil men vi gikk for en isboks variant denne gang. For når en er forkjølet lindrer kald is virkelig godt.

Så i vår boks kunne dem finne alt dem skulle trenge for en rolig kveld forran TV-skjermen. For som vi har tipset om før er et gavekort på Netflix alltid stas å gi bort og sammen med is og godter i skåla er jo Netflix supert når en ligger inne og er slakk i kroppen.

Denne ble tatt godt imot og vi har fått både takkesnaps og gode klemmer! Er så stas å gi oppmerksomhet til mennesker en er glad i!

Bare et tips om noen du kjenner trenger en liten oppmerksomhet!

(Visited 40 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)