En trøtt tirsdag

God dagen alle sammen, ble en sen oppdatering her i fra idag. Minsten fikk jo medisiner i går for trøske i munnen, det vi ikke var forberedt på var at medisinen kunne hi magevondt så her er det mammakos, bæring og amming som har vært det store i hele natt. Så lite søvn på mammaen og den minste men nå ser det ut som det letter.

Heldigvis er minsten på bedringensvei og mammaen har fått samlet opp litt energi mellom slaga. Er ikke noe greier når en liten kar har magevondt å det er vondt i mammahjertet når en ikke kan gjøre noe for den lille.

Så nå krysser jeg fingrer og alt annet for at han slipper mer magevondt på lenge.

Resten av dagen skal vi kose oss i finværet ute slik at Jonas får kost seg i lekeparken og ikke minst få beveget seg fritt ute, noe han elsker.

To gode kompiser som har kost seg på terrassen mens mammaen har stelt med lillebror.

Hvilke planer har dere for resten av dagen?

(Visited 21 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)