Et fantastisk hjelpemiddel

Av og til vil en liten kar kun bli bært, ligge på brystet til mamma og kjenne på tryggheten, varmen og nærheten. Og det er utrolig herlig, men når en har en storebror i hus som også vil ha litt oppmerksomhet er det godt det finnes små hjelpemidler.

Vi har fått testet minimonkey sin babysling og denne er rett og slett helt super. Den lar Trygve ligge helt inntil meg samtid som jeg kan leke med Jonas, rydde, ta ut av oppvasken og alt annet en gjør i løpet av en dag. Så her multitasker vi med en liten kar inntil brystet.

Minimonkey Babysling er en 4-i1 babyslynge som kan brukes på forskjellige måter. Passer for barn fra 0-2 år (inntil 15kg)

Vi har til nå kun brukt den til Trygve men jeg gleder meg faktisk til å prøve den på Jonas også.

Men en ting så er sikkert er at Trygve finner roen med en gang når han får ligge i denne. Her får han ligge inntil mammas varme og trygge kropp hele tiden mens hun vugger han i rolige og trygge bevegelser samtidig hun får gjøre det hun må og vil.

Som dere ser på bildet bærer vi nå Trygve i seilet i «banan» stilling som er den stillingen som skal brukes fra 0-3mnd små babyer.

Når barnet ligger i bananstillingen gjør en slik:

Barnet plasseres diagonalt i slyngen, la hodet berøre kanten av slyngen og stumpen mer mot deg. Barnet kan da høre hjerteslagene til den som bærer slyngen, og dette virker beroligende for barnet og minne han/hun om tryggheten inni mors mage.. Seilet er også stort slik at man kan amme diskret.

Vi har testet vår minimonkey baby sling i omtrent en måned nå og jeg kan ikke forstå hvorfor jeg ikke hadde en slik når Jonas var liten.

Vi anbefaler denne på det sterkeste og om du vil lese mer om den finner du alt du skulle trenge om informasjon Her

(Visited 33 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)