Et must i garderoben

Heisann og god søndag kjære dere! Vi titter bare raskt innom for her på Vestlandet har vi fått besøk av sola igjen så den må nytes så menge den er her!

Men nå som jeg allerede er her inne må jeg bare dele et tilbudskupp med dere, for hvor mange er det som bruker søndagen til litt nettshopping?

Nå som mange små har begynt i barnehagen eller på skolen er det viktig med klær som holder den varme og tørre. Og det er nettopp et slikt plagg jeg skal tipse dere om idag.

Nemlig barnevaderen denne er super! Vi har brukt slike på Jonas fra han var bitteliten og krøyp rundt ute. Den holder barnet tørt fra tærne og opptil armhulen.

Som dere ser på bildet benyttet vi vår i sommer når Jonas bestemte seg for at å bade hører til selv om temperaturen ikke var til stede.

Barnevaderen passer også over varmeklær dom bobledress eller lignende. Då vi brukte barnevaderen om vinteren også, bare dro den over tykke klær og mini verken frøys eller var i fare for å bli våt!

Så over til dagens tilbudskupp til alle med småtroll!

Hos BABYCARE.no får du ut dagen idag -25% på alle barnevadere så her kan en gjøre et kupp! Du finner hele utvalget HER

Har dere brukt barnevadere? Hva er deres formening om dem?

#babycare # tilbud #barneklær #barnehageklær #hverdagslivet #diymedbarn #hobbybarn #hjemmelaget #lagdetselv #mammablogg #kreativhverdag #kreativfamilie #kreativ #livjuditblogg #diytips #august #familiekos #hverdag #mamma #mammablogg #livjuditbloggno

(Visited 32 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)