HER KOMMER VINTEREN

Jada jeg vet vi er alt i desember så kanskje sesongen har vart en stund allerede men idag våknet vi til frost og kalde gulv og hva passer vel ikke da bedre enn å pakke inn små føtter i gode og varme tøfler.

Jonas har fått seg nye tøfler fra Rose Et Chocolat. Bare se på dem hvor lekre dem er

Så formiddagen idag har Jonas tilbrakt i disse herlige og varme tøflene. Både liten og stor likte disse veldig godt og egentlig kunne mammaen tenke seg noe lignende selv. Tenk å kunne tasse rundt i disse i sammen med pysjen på julaften da?

Nå ska Jonas kosa seg litt med å fargelegge i tegnerullen sin mens mammaen baker litt til jul. Planen er nemlig å få bakt et par sorter idag også så vi får litt julekaker i boksene i år også.

Hvilke varianter pleier dere å bake til jul?

#gravid #gravidblogg #mamma #mammablogg #mammalivet #jul #kreativjul #kreativadventstid #aktivitetskalender #kreativebarn #jul #desember #småbarnsforeldre #ultralyd #hverdagsglimt #hverdag #familielivet

(Visited 35 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)