Herlig høst dag

God morgen eller kanskje vi skal si god formiddag nå siden jeg og Jonas driver å planlegger dagens lunsj?

Vi var nemlig tidlig oppe da pappaen i hus skulle tidlig på jobb idag. Og dermed blir måltidene litt tidligere enn vanlig. Vi lurer nemlig på om vi skal prøve oss på noe så spennende som omelettmuffins og lunsjkjeks idag. Høres jo utrolig godt ut og så lover oppskriftene at det skal være enkelt så en kan jo håpe. Blir det vellykket skal jeg dele oppskrift med alle dere selvsagt.

Vi har alt vært en tur ute også vi idag, på med regnklær og støvler for på Vestlandet har vi idag et herlig høstvær med vind og regn. Men altså det er jo herlig det også. En kan jo kose seg i regne også. Og her i hus er det stor stas å hoppe igjennom sølepyttene.

Heldigvis er det ikke noe problem som oftest når en har husket regnklær og støvler. Så vi har hoppet og kastet Stein i det store sølepyttene som er utenfor.

Så nå skal vi kose oss inne med litt Barne-TV og et lite mellommåltid før det blir lunsj.

Hvilke planer har dere for dagen idag?

#hverdagslivet #diymedbarn #hobbybarn #hjemmelaget #lagdetselv #mammablogg #kreativhverdag #kreativfamilie #kreativ #livjuditblogg #diytips #september #familiekos #hverdag #mamma #mammablogg #livjuditbloggno

(Visited 25 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)