Leker litt med skogens dyr

God formiddag alle sammen! Dagene går så fort selv om vi ikke gjør så mye. Her går dagene i amming, trilletur, bleieskift, leke med duplo, lage mat og kanskje litt rydding innimellom.

Tiden går i hvert fall utrolig fort med to små i hus som har ulike behov og ønsker men vi nyter tiden sammen.

I morgentimene idag har vi vasket litt gulv mens Jonas har bygget tårn med klossene sine. Han er veldig opptatt av farger og klosser fortiden og stabletårnet fra PlanToys er aktiv i bruk her for å telle, sortere, og stable. En rød, to blå osv er helt vanlig å høre her i hus.

Trygve har lekt i babygymen sin, denne har jeg skrevet om før men kan jo ta det litt kjapt her også. Denne babygymen er fra skiphop og heter camping cubs. Utrolig nydelig med fine farger, knitre lyder og lys. Formet som en liten tipi med bilder av skogens dyr inni.

Jeg er selv helg forelsket l denne, og heldig vis ser det ut som mini er veldig fornøyd med den selv også.

Nå er det på tide med litt mat og en lur for minstemann så vi skal kle oss og gå ut på en trilletur. Vi har nemlig et mål om å klare å være ute hver dag i et par timer. Frisk luft er godt for både kropp og sinn hos liten og stor.

Hvilke planer har dere for dagen videre?

(Visited 26 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)